Відбувся ІІІ Міжнародний форум з виконавчого провадження

Відбувся ІІІ Міжнародний форум з виконавчого провадження

ІІІ Міжнародний форум з виконавчого провадження відбувся 05.09.2018 у Києві.

Володимир Боєру, Голова Агенції з питань виконання рішень взяв участь у Форумі в якості запрошеного спікера. Також, доповідачами були Світлана Глущенко, заступник міністра юстиції з питань виконавчої служби, народний депутат Руслан Сидорович, приватний виконавець Сербії Дамір Сіте, заступник голови Ради приватних виконавців України Олександр Сивокозов, віце-президент Національної палати судових виконавців Франції Патрік Сафар, суддя Верховного Суду Сергій Жуков та інші відомі в Україні фахівці.

FB_IMG_1536140294282Під час форуму було обговорено цілу низку практичних питань і проблем, що постають перед приватними виконавцями. Окрему увагу заступник міністра юстиції Світлана Глущенко приділила статистиці роботи Кваліфікаційної та Дисциплінарної комісії приватних виконавців. Представник Ради приватних виконавців України О. Сивокозов підняв питання законодавчого врегулювання питань безпеки приватних виконавців та навів приклади нападів на виконавців, що вже мали місце. Голова Агенції з питань виконання рішень Володимир Боєру звернув увагу на дуже низький відсоток виконавчих документів, що пред’являються до приватних виконавців зараз і закликав Міністерство юстиції долучитися до процесу популяризації інституту приватного виконання.IMG-24b703d9805a64e50552e525232cc627-V

Народний депутат Руслан Сидорович, який є одним з натхненників і авторів законопроектів, що запровадили змішану систему виконання рішень, нагадав присутнім про вкрай важливу роль виконання судових рішень у побудові правової держави, оскільки невиконання рішень ставить під загрозу всю судову гілку влади в країні.

Партнером заходу цього року стала й Агенція з питань виконання рішень, деякі представники якої також відвідали Форум.

Інформаційна служба
Агенції з питань виконання рішень

Про автора

Інформаційна служба administrator

Напишіть відгук