Дрон у виконавчому провадженні

Дрон у виконавчому провадженні

Під час семінару “Приватне провадження. Адвокат + Виконавець”, що відбувся в п’ятницю 05.04.2019, в ході дискусії, приватні виконавці дійшли висновку, що використання безпілотних літальних апаратів при описі й арешті об’єктів нерухомого майна, дозволяє значно спростити процес.

На підтримку ідеї висловився і Голова Агенції з питань виконання рішень Володимир БОЄРУ, який зауважив, що відео-зйомка з повітря надасть можливість потенційному покупцю арештованого майна прийняти виважене рішення про його купівлю та підвищить вартість реалізації такого майна. Крім того, це дозволить візуалізувати місцезнаходження приватного будинку чи навіть показати мікрорайон, в якому розташована квартира.

Крім того, дрон стане справжнім порятунком, коли фіксації підлягають території заводів та великі виробничі комплекси з інфраструктурою та будівлями.

В. БОЄРУ анонсував, що сервіс буде доступний державним та приватним виконавцям міста Києва та Київської області уже з понеділка 08 квітня цього року.

Відповідно, запрошуємо виконавців залучати Агенції як суб’єкта господарювання. Детальні умови постійно доступні за посиланням:

ae.org.ua/drone

Про автора

Інформаційна служба administrator